zondag 16 oktober 2011

Van kamer verhuisd

Vandaag was Frank ook weer thuis, vanmorgen mooi optijd weer opgehaald. En opnieuw een heerlijke dag gehad. Frank had wel iets meer last van het evenwicht vanmorgen, maar dat ging naar mijn idee in de loop van de dag veel beter. Verder hebben we weer heerlijk genoten van die mooie zon die naar binnen scheen en natuurlijk van Guido. We hebben zelfs nog even de achterdeur open gezet, heerlijk. Vanmiddag nog even bezoek gehad van een vriend, hij bleef relatief lang maar dat ging erg goed. Frank had er geen last van en dat is natuurlijk het belangrijkste.



In de loop van de dag werden we gebeld dat Frank verhuisd werd van kamer, hij ligt nu op kamer 4, wel dezelfde afdeling. Dit is een kamer met nog 3 anderen heren, dus dat zal even wennen zijn... Toen we vanavond terug kwamen lagen alle heren met koptelefoon op in bed tv te kijken, zag er niet echt gezellig uit. Maar wie weet dat dat overdag anders is....

Hopelijk zetten alle vorderingen zich deze week net zo door als afgelopen week, want dan gaat het heel goed en wie weet mag Frank dan volgend weekend blijven slapen!! We hopen hier erg op, want het is natuurlijk erg vreemd om overdag bij elkaar te zijn en dan 's avonds afscheid te moeten nemen. Voor volgende week maandag (25 oktober) staat plaatsing in het Roessingh gepland, maar hoe dit allemaal zal gaan weten we nog niet. Ik ga ervan uit dat we daar deze week meer over horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten