zaterdag 8 oktober 2011

Verhoging en lopen

Tja wat zal ik zeggen.....
Vanmorgen samen met Guido naar Frank geweest, Frank blij Guido iets minder. Hij vond het duidelijk eng en dit zal met name komen door het slangetje in de neus...  En hij heeft zijn papa sinds woensdagavond niet meer gezien is natuurlijk ook vreemd om hem dan terug te zien in een groot ziekenhuis met allemaal andere mensen en zo... We zijn dus ook niet lang geweest maar gaan wel morgenvroeg weer.

Frank heeft vanmorgen een stukje gelopen met de verpleging, dit ging redelijk goed. Draaien was nog wel moeilijk gaf hij aan. Hij zei ook wel dat hij zich goed kon voorstellen hoe Guido zich nu voelde, nu hij net begint met lopen!! Hij vertelde dat hij nu ook regelmatig met de benen over de rand moet gaan zitten om te bungelen, vanavond toen ik er was heeft hij dat ook nog even gedaan. Het vreemde is dat hij dan niet duizelig wordt, juist niet gaf hij aan:) hij heeft de hele dag ook nog weer verhoging gehad, zo rond de 38,5. Daarom hebben ze zijn urine getest en zijn longen nagekeken, maar dit is allemaal schoon. Ook hebben ze weer bloedgeprikt, dit is opgestuurd naar het streeklab en daar komt de uitslag dinsdag van. We zijn benieuwd... De linkerkant van de Frank voelt ook regelmatig koud aan, terwijl hij het dan niet koud heeft. Het kan dus ook zijn dat de hersenen dan denken, oooo koud dus stoken we het vuurtje maar op en dan ontstaat er verhoging. Ik heb dit zelf op een forum ook gelezen van iemand, hij gaf aan hier zeker nog een jaar last van te hebben gehad. Daarna was de temperatuur redelijk op orde.

De hik en de hoofdpijn zijn er ook nog steeds. Al heb ik met de hik wel het idee dat het wat minder lang duurt en volgens de verpleegkundige zit er ook langere tijd tussen. Gelukkig heeft Frank niet meer last van slijm, maar het slikken doet nog wel zeer. Hij heeft vandaag een klein slokje water gehad, maar dit was toch wel erg lastig. Eigenlijk had hij dit ook niet mogen hebben, maar meneer heeft een glas water staan om zijn mond te kunnen spoelen en moet dit dan uitspugen. Maar hij dacht laat ik het eens proberen!!!

1 opmerking:

  1. Wat weet je t toch allemaal goed te verwoorden. Ik vind het erg prettig om op deze manier op de hoogte te blijven. Hoef ik jou niet telkens lastig te vallen :-) net zag ik een berichtje van Frank zelf op FB! Wauw! Het is toch even afwachten hoe we hem aan gaan treffen tijdens het bezoek... Vind t echt goed van jullie dat jullie de kleine man er zo goed in betrekken. Kleintjes krijgen zoveel mee. Tot morgen lieve schat en schroom niet af te bellen twee voor twaalf als een van jullie een slechte nacht heeft gehad. Alle begrip!!! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen